Nissen

Nissen-optikko myy piilolinssit nyt myös kätevästi verkkokaupasta. Sinun ei tarvitse enää erikseen raahautua liikkeeseen saadaksesi oman optikkosi piilolinssit. Verkkokaupasta tilattuna saat piilolinssit edullisesti ja nopealla toimituksella. Halutessasi voit liittyä Nissenin kestotilaajaksi ja saada piilolinssit kotiisi silloin, kun niitä tarvitset.

Nissenin piilolinssien kestotilaajat hyötyvät erilaisista huippueduista ja saavat kaupan päälle Nissenin laatutuotteita. Kestotilaaminen kannattaa, jos käytät sellaisia piilolinssejä, jotka sopivat juuri sinulle, etkä ole vaihtamassa niitä toisenlaisiin. Tällöin saat hyväksi havaitut piilolinssit kotiisi aina, kun ne ovat loppumassa, eikä sinun tarvitse tehdä uutta tilausta erikseen.

Nissen-verkkokaupasta löydät kaikki tarpeisiisi sopivat piilolinssit. Tilaa kertakäyttöiset linssit, päivittäin vaihdettavat kuukausi- tai viikkolinssit tai jatkuvaan käyttöön soveltuvat yötäpäivää-linssit, joita sinun ei tarvitse uusia välttämättä kuin vain kuukausittain. Tutustu myös erilaisiin värillisiin piilolinsseihin ja tilaa ne joko kertakäyttöisinä tai kuukausilinsseinä käyttötarpeesi mukaan.

Jos olet epävarma jostain piilolinsseihin liittyvästä, tutustu Nissen-verkkokaupan ohjeisiin tai ota yhteyttä asiakaspalveluun verkossa. Tarvittaessa voit myös olla yhteydessä suoraan omaan Nissen-optikkoosi. Piilolinssien tilaaminen ei voisi enää olla helpompaa, kun voit liikkeen lisäksi saada ne nopeasti suoraan verkkokaupasta.