Lensway

Lensway– verkkokauppa myy piilolinssit, aurinkolasit ja silmälasit edullisesti. Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia piilolinssejä mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Tarjolla on laadukkaita linssejä usealta eri piilolinssimerkiltä, joten valinnanvaraa todella riittää.

Lensway tarjoaa edullisesti puhdistettavat kuukausilinssit päivittäiseen käyttöön, lyhyempikäyttöiset viikkolinssit ja helpot kertakäyttölinssit. Lisäksi voit tilata suositut yötäpäivää-linssit, joita ei tarvitse vaihtaa välttämättä kuin vain kuukauden välein. Verkkokaupasta löydät myös hajataittoa korjaavat tooriset linssit ja kätevät moniteholinssit, jotka ovat kivaa vaihtelua monitehosilmälaseille. Lenswaylta löydät myös värilliset piilolinssit sekä vahvuuksilla että ilman. Piilolinssien lisäksi voit tilata helposti piilolinssien hoitonesteet ja kotelot.

Piilolinssit löydät helposti joko linssityypin tai tuotemerkin mukaan. Lisäksi Lensway-verkkokaupassa on kätevästi listattuna kaikkien optikkojen käyttämät piilolinssimerkit, joten voit helposti tilata samat piilolinssit, jotka optikkokin on sinulle määrännyt. Erilaisia piilolinssejä on saatavilla monipuolisesti erikokoisissa pakkauksissa oman käyttötarpeesi mukaan.

Jos tarvitset apua, ota yhteyttä Lenswayn asiantuntevaan asiakaspalveluun ja kysy neuvoa. Saat piilolinssit nopealla toimituksella, monesti jopa 24 tunnin kuluessa tilauksesta.