Lensstore

Lensstore tarjoaa piilolinssit, silmälasit ja aurinkolasit todella edullisesti. Laajasta piilolinssivalikoimasta löydät kaikentyyppiset linssit erilaisiin käyttötarkoituksiin ja saat ne kotiisi todella nopeasti toimitettuna, yleensä jopa 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Tuotteilla on myös 90 päivän palautusoikeus.

Lensstore-verkkokaupan valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi piilolinssit. Saat kertakäyttöiset linssit, kuukausi- ja viikkolinssit, jatkuvasti käytettävät yötäpäivää-linssit, moniteholinssit ikänäköä varten ja tooriset linssit hajataiton korjaamiseksi. Tarjolla on myös erilaiset värilliset linssit sekä vahvuuksilla että ilman. Piilolinssien lisäksi verkkokaupasta löydät hoitonesteet ja kotelot viikko-, kuukausi- ja yötäpäivää-linsseille.

Verkkokauppa sisältää kaikki tunnetuimmat ja laadukkaimmat piilolinssimerkit, sekä tärkeimpien optikkojen käyttämät merkit. Voit siis tilata kätevästi juuri ne linssit, jotka oma optikkosi on sinulle määrännyt. Piilolinssit ovat saatavilla erikokoisissa pakkauksissa, joten pakkauskoon valitset helposti käyttötottumuksiesi mukaan.

Asiakaspalvelusta saat apua kysymyksiisi ja tietoa piilolinsseistä, jos jokin askarruttaa. Tutustu myös verkkokaupan piilolinssinhoito- ja käyttöohjeisiin, jos jokin tuntuu epäselvältä. Jos tilaat piilolinssejä vähintään 100 euron edestä, Lensstore tarjoaa sinulle tuotteet ilman toimituskuluja ja lisäksi saat aurinkolasit kaupan päälle.