LensOn

LensOn on monipuolinen piilolinssien, sekä aurinko- ja silmälasien verkkokauppa. Tarjolla on runsaasti erilaisia piilolinssejä kaikenlaisiin tilanteisiin. Tutustu verkkokaupan edullisiin hintoihin ja katso jatkuvasti vaihtuvat kampanjatarjoukset, sekä alennetut hinnat ja tilaa piilolinssit omiin tarpeisiisi nopeasti kotiin toimitettuna.

LensOn myy piilolinssit usealta eri valmistajalta ja valikoimassa on vain laadukkaita tuotteita. Tilaa helposti oman optikkosi reseptinmukaiset piilolinssit ja tarkista optikon tarjoamat merkit verkkokaupasta kätevästi. Piilolinssit voit tilata erikokoisissa pakkauksissa sen mukaan, paljonko piilolinssejä käytät. Tilaa 30 tai vaikka 90 piilolinssin paketit edullisesti.

Verkkokaupasta löydät tarkoituksiisi sopivat piilolinssit helposti. Halusitpa sitten kertakäyttölinssit, viikko- ja kuukausilinssit, yötäpäivää pidettävät linssit tai hajataittoa korjaavat tooriset linssit, saat ne LensOn-verkkokaupasta. Tutustu myös ikänäköä korjaaviin moniteholinsseihin ja erilaisiin värillisiin linsseihin, jotka voit halutessasi tilata myös ilman vahvuuksia tuotteesta riippuen. Piilolinssinesteet ja kotelot voit tilata kätevästi samalla.

Asiakaspalvelu palvelee sinua ongelmatilanteissa ja vastaa kysymyksiisi linssivalinnoista ja tilaamiseen liittyvistä käytännönasioista. Tilaa LensOnilta ja saat tuotteet kotiisi toimitettuna jopa seuraavana päivänä. Uutena asiakkaana saat linssit todella halpaan tutustumishintaan.