Yourlenses

Yourlenses-verkkokauppa on keskittynyt pelkästään piilolinsseihin. Saat erityyppiset piilolinssit helposti kotiisi ja aina ilman toimituskuluja. Tarjolla on runsaasti piilolinssejä usealta eri tuotemerkiltä ja erikokoisissa pakkauksissa.

Tarvitsitpa sitten lyhyen vaihtovälin linssit, kertakäyttöiset linssit tai yötäpäivää pidettävät jatkuvakäyttöiset linssit, Yourlenses on sinun ostopaikkasi. Voit hankkia kätevästi kuukausi- ja viikkolinssit hoitonesteineen ja koteloineen. Lisäksi valikoimasta löytyvät myös hajataittoisille silmille tooriset piilolinssit ja monitehopiilolinssit niitä tarvitseville. Värilliset piilolinssit ovat saatavilla sekä vahvuuksilla että ilman.

Erikokoisten pakkausten ansiosta voit tilata juuri sen verran piilolinssejä, kuin omiin käyttötottumuksiisi tarvitset. Voit hakea tarvitsemasi piilolinssit verkkokaupasta tuotetyypin tai valmistajan mukaan. Myös optikkosi käyttämät piilolinssimerkit löydät sen verran kätevästi, että optikon määräämät linssit on helppo tilata kerta toisensa jälkeen.

Ongelmatilanteissa saat helposti yhteyden Yourlenses-asiakaspalveluun. Verkkokaupan sivuilla on myös tärkeää tietoa piilolinsseistä, niiden hoidosta ja puhdistuksesta. Ilmaisen toimituksen lisäksi saat tuotteet myös aina nopeasti kotiisi. Tutustu verkkokaupan jatkuviin alennuksiin ja hyödynnä parhaat tarjoukset.