Instrumentarium

Instrumentarium myy piilolinssit nyt liikkeiden lisäksi myös verkkokaupasta. Jos olet Instrumentarium-optikon asiakas, ei verkkokaupasta tilaaminen voisi olla enää helpompaa. Löydät nimittäin oman optikkosi linssit kätevästi ja saat ne kotiisi edulliseen hintaan. Instrumentarium-verkkokaupasta löydät piilolinssit useilta tuotemerkeiltä ja voit valita sopivat linssit sen mukaan, miten niitä käytät.

Instrumentarium-verkkokauppa tarjoaa sinulle erityyppiset linssit. Löydät kertakäyttölinssit, jatkuvakäyttöiset linssit, lyhyen vaihtovälin kuukausilinssit, viikkolinssit, sekä värilliset piilolinssit niin kertakäyttöisinä kuin kuukausilinsseinäkin. Lisäksi voit tilata kostutustipat ja desinfiointiaineet kätevästi samalla.

Halutessasi voit ryhtyä Instrumentariumin piilolinssien kestotilaajaksi ja saat lukuisia etuja. Voit valita haluamasi toimitusajanjakson ja saat linssit aina kotiisi silloin, kun niitä lisää tarvitset. Saat myös Instrumentariumin piilolinssireseptit suoraan verkkokauppaan ja ostosten tekeminen on nopeaa ja yksinkertaista. Lisäksi hyödyt kestotilaajan erikoistarjouksista.

Jos piilolinssien kanssa tulee ongelmia, voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä verkkokaupan kautta tai olla yhteydessä omaan optikkoosi suoraan. Instrumentariumin myymälät ja verkkokauppa tekevät yhteistyötä asiakkaidensa asioinnin ja tuotteiden nopean ja helpon saatavuuden vuoksi.